Egyedi-zuhanykabin.eu

Keresés

Go to content

GY. I. K.

Gyakran Ismételt Kérdések a zuhanykabinokkal kapcsolatban

Milyen vastag üvegből készül a zuhanykabin?

8 mm vastag, edzett biztonsági üvegből, mert a 6 mm-es üveg nem elég masszív, hogy keret nélkül ajtóként viselkedjen, és a 10 mm vastag üvegek feleslegesen drágítják és terhelik a vasalatokat.

Mit jelent, hogy: „keret nélküli”?

Az edzett, 8 mm vastag üveget pántokkal és fali merevítőkkel rögzítjük, az üveg széleken keret nem található, polírozott élük látszik. A fix üveg esetén a falnál 2 mm vastag szilikon réteggel tömítünk, amely nem annyira szembetűnő, mint a fémprofilok. Az ajtók szélén átlátszó PVC profilok gondoskodnak a vízzárásról.

Milyen színű üvegek elérhetőek az átlátszón kívül?

Savmart üveg, illetve Bronz, Kék, Zöld és Szürke Parsol.
Kérésre gyakorlatilag bármilyen homokfújt dekoráció is megoldható (csempe minta, csíkozás, kocka stb.)
Referencia fotókért és további ötletkért tekintse meg
galériánkat!

Mit jelent az egyedi gyártás?

Kollégáink minden zuhanykabinnál a helyszínen vesznek méretet és a helyi adottságoknak megfelelően méretezik például az ajtókat és a kabin magasságát.

Mikor mérhető fel az üveg?

Ha már a burkoló elkészült a csempék felhelyezésével.

Mire kell figyelni a burkolásnál?

Lehetőség szerint a falak - ahova a kabin üvege kerül - párhuzamosak legyenek és az aljzattal derékszöget zárjanak be. Illetve ha nem zuhanytálcára kerülne a kabin (pl. akadálymentes zuhany esetében), akkor a burkolás a lefolyó irányába lejtsen!

Milyen magas zuhany javasolt?

Általában 200 cm elegendő szokott lenni, javasolt magasság a legmagasabb felhasználó +10-15 cm. Célszerű egy csempe, vagy bordűr vonalát figyelembe venni a kabin kialakításakor, így növelve a kabin esztétikai értékét.

Hogyan záródik az ajtó?

Az ajtót rugó húzza vissza a nullpontba az utolsó pár centimétertől, és fehér színű mágneses profil gondoskodik a tökéletes vízzárásról.

Milyen típusú szerelvényt válasszunk?

Általában a fürdőszobai szaniter termékek is polírozott króm kivitelűek, ezért célszerű a fényes króm kivitelű szerelvényeket választani. Kivételes estekben a szálcsiszolt kivitel is ajánlott lehet, illetve igény szerint megoldható aranyozott, vagy antikolt szerelvény is.

Reméljük, hogy itt megtalálta kérésére a választ. Ha nem, kérem írjon nekünk az alábbi e-mail címre, és kollégaink mindenben a segítségére lesznek: info@egyedizuhanykabin.hu
Back to content | Back to main menu